Tjänster

Det vanligaste tillvägagångssättet är att vi inleder med ett möte hemma hos dig som är kund. Vi tittar på ytorna och skapar oss en bild av vad du tänkt dig och vad du behöver hjälp med. Vi går noggrant igenom allt som ska göras om, bit för bit. Ett första möte tar ungefär 1-1,5 timme. (Om det finns möjlighet så är det alltid bra om jag vid vårt första möte kan få en kopia av planritningen.)

 

Sedan jobbar jag fram ett förslag, med skisser och ritningar då det behövs. All information blir tydligt nerskriven i en mapp med inköpsställen och priser, så att det är lätt att komma igång och att hitta tillbaka till allt i förslaget. Även materialprover finns med, som färger, tapeter och textilier, samt produktbilder vid behov.

 

Efter 1-2 veckor träffas vi igen och går igenom alla delar av inrednings- och färgsättningsförslaget. Ett avslutande möte tar ca 1-2 timmar.

Man kan även boka en enklare konsultation på plats, där man kan få råd och tips direkt om färgsättning, inredning, möblering och ljussättning. Detta är ett möte för dig som vill komma igång och få tips, råd och inspiration för att sedan jobba vidare själv.
Jag kan även hjälpa kunder utanför Stockholm / Sverige, då jag jobbar fram ett förslag efter en text- eller bildbeskrivning av ytan som ska göras om. Pris ges efter en första kontakt.
Jag har ett nära sammarbete med Sveriges största och äldsta tapetbutik Björklund & Winqvist City / Bromma. Det går att boka tid för ett möte på plats i ngn av butikerna där vi enkelt har tillgång till över 24.000 tusen tapeter och mängder av textilier som gör det enkelt att välja utifrån er ritning och bilder som underlag.
Jag kan erbjuda mina kunder måleri montering golvslipning och sömnad. Har efter 15 år i branschen samlat ihop en trupp duktiga hantverkare som kan leverera bästa resultat.

 

 


Måleri & tapetsering Sicarat måleri/ Granath & Polsk AB  
Renovering byggnation & golvslip Byggtrade Nordic  
Gardinmontering E&N tapetserare  
Sömnad ateljé Pia.G  
Ljusarkitekt Lighthouse AB

Era fastighetsbyrå Ekerö  
AR Granit  
Holmberg partners  
Contalia AB

 

Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://www.soberdesign.se/tjanster-2
Houzz
Houzz