Bakgrund

Jessica Hultén

Jag har en konstutbildning i botten. Mitt stora intresse är allt som rör färg, form och inredning. De senaste 12 åren har jag jobbat inom färg- och tapetbranschen. Det har gett mig ett brett kunnande och en känsla för utbud, trender och traditioner inom området.

Jag arbetar även idag som inredningskonsult hos den anrika tapetbutiken Björklund & Wingqvist i Stockholm. Jag har också flera konsultuppdrag och samarbeten med inrednings- och möbelbutiker över hela landet.

Framför allt jobbar jag ute hos kunder med färgsättningar av allt från små lägenheter till stora våningar och villor. Jag utför även renoveringar av offentliga lokaler, såsom färgsättningar av kontor, hotell och butiker. Jag tar också uppdrag hos bostadsrättsföreningar i samband med fasadrenoveringar och trapphusrenoveringar. Jag jobbar även med butiksskyltningar och utför stylistuppdrag åt mäklare.

Jag har flera diplomerade färgsättningsutbildningar, både i färgsättning inomhus och utomhus. I många år har jag jobbat med fasadbesiktningar och färgsättning av husfasader. Jag är även utbildad dekorationsmålare och målare. Jag har ett mycket stort intresse för ljussättning – en viktig del av all inredning.

Har jobbat för tidningen Sköna hem i över 10 års tid med färgsättnings- och inredningsfrågor. Bland annat svarat på läsarnas inredningsfrågor på hemsidan.

 

feels different doesn’t it

Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://www.soberdesign.se/bakgrund-2
Houzz
Houzz